Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras 180x200 Auping Topmadras Billige topmadrasser Huma Madrasser Zen Comfort topmadras Topmadras efter mål Billig Topmadras Wonderland madrasser Test af topmadrasser Billige madrasser Topmadras 140x200 topmadras Jensen madrasser Hästens Topmadras Topmadras 90x200 billig tempur topmadras nasa medical sleep Topmadras 160x200 Afkølende topmadras

 

Billig topmadras:

Leder du efter en billig topmadras? Så er nettet et godt sted at kigge. Alt afhængig af, hvad om du vil bruge den i dit hjem eller i dit sommerhus, er udvalget af billige topmadrasser stort. Ikea, Biva og Jysk m.m. er alle distributører af billige topmadrasser, som du kan finde helt ned til ca. 300 kr.

En billig topmadras har som regel en tykkelse på maks 5cm, og selv om vi anbefaler en tykkelse på minimum 7 cm til dagligt brug, vil du godt kunne finde topmadrasser til et lavt budget, som er hensigtsmæssige at bruge for eksempel på din gæsteseng eller i dit sommerhus. 

De billigste topmadrasser, vi har fundet ved et pristjek på nettet, finder du hos discountkæden Ikea. Hav dog in mente, at en billig topmadras kvalitetsmæssigt ikke er på niveau med topmadrasser fra for eksempel Tempur, Hästens, Auping osv.