Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Huma Madrasser Auping Topmadras Billige madrasser Test af topmadrasser Billige topmadrasser medical sleep tempur topmadras nasa Zen Comfort topmadras Topmadras efter mål topmadras Wonderland madrasser Billig Topmadras Topmadras 160x200 Jensen madrasser Afkølende topmadras Hästens Topmadras Topmadras 180x200 Topmadras 140x200 billig Topmadras 90x200

 

Billig topmadras:

Leder du efter en billig topmadras? Så er nettet et godt sted at kigge. Alt afhængig af, hvad om du vil bruge den i dit hjem eller i dit sommerhus, er udvalget af billige topmadrasser stort. Ikea, Biva og Jysk m.m. er alle distributører af billige topmadrasser, som du kan finde helt ned til ca. 300 kr.

En billig topmadras har som regel en tykkelse på maks 5cm, og selv om vi anbefaler en tykkelse på minimum 7 cm til dagligt brug, vil du godt kunne finde topmadrasser til et lavt budget, som er hensigtsmæssige at bruge for eksempel på din gæsteseng eller i dit sommerhus. 

De billigste topmadrasser, vi har fundet ved et pristjek på nettet, finder du hos discountkæden Ikea. Hav dog in mente, at en billig topmadras kvalitetsmæssigt ikke er på niveau med topmadrasser fra for eksempel Tempur, Hästens, Auping osv.