Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Test af topmadrasser Hästens Topmadras Wonderland madrasser Billige topmadrasser Topmadras 160x200 Topmadras 90x200 topmadras Zen Comfort topmadras Billig Topmadras tempur topmadras Jensen madrasser Topmadras 140x200 billig Afkølende topmadras nasa Topmadras efter mål Huma Madrasser Billige madrasser medical sleep Topmadras 180x200 Auping Topmadras

 

Billig topmadras:

Leder du efter en billig topmadras? Så er nettet et godt sted at kigge. Alt afhængig af, hvad om du vil bruge den i dit hjem eller i dit sommerhus, er udvalget af billige topmadrasser stort. Ikea, Biva og Jysk m.m. er alle distributører af billige topmadrasser, som du kan finde helt ned til ca. 300 kr.

En billig topmadras har som regel en tykkelse på maks 5cm, og selv om vi anbefaler en tykkelse på minimum 7 cm til dagligt brug, vil du godt kunne finde topmadrasser til et lavt budget, som er hensigtsmæssige at bruge for eksempel på din gæsteseng eller i dit sommerhus. 

De billigste topmadrasser, vi har fundet ved et pristjek på nettet, finder du hos discountkæden Ikea. Hav dog in mente, at en billig topmadras kvalitetsmæssigt ikke er på niveau med topmadrasser fra for eksempel Tempur, Hästens, Auping osv.