Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
nasa medical sleep Afkølende topmadras Topmadras efter mål Topmadras 140x200 Topmadras 160x200 Topmadras 90x200 Zen Comfort topmadras Wonderland madrasser Topmadras 180x200 Billige madrasser Huma Madrasser Auping Topmadras billig Jensen madrasser tempur topmadras Billige topmadrasser Test af topmadrasser topmadras Hästens Topmadras Billig Topmadras

Boxmadras

En boksmadras består typisk af en sengeramme for det meste er denne konstrueret af træ. Deri er der lameller og bundfjedre. Ovenpå disse findes en lag med blødere topfjedre. I selve madrassen anvendes materialer som hørfilt, hørvat og skum. 

På en boxmadras kan der påsættes ben eller meder som giver din boxmadras et look som goiver et mere færdigt og helstøbt look. Ønsker du yderligere kan en sengegavl påsættes således at du bygger din egen seng af de komponenter du ønsker. På den måde er en boxmadras mere fleksibel end f.eks. madrasser. det boxmadrassen dog ikke kan er at vendes som en almindelig madras. Det er en smagssag hvilken type seng man befinder sig bedst med og på den mådeer der senge til enhver smag. 

Er du på udkig efter en Boxmadras er der mange mærker og typer du kan vælge og ligesom med almindelige madrasser er der også flere forskellige kvaliteter indenfor boxmadrasser. For det meste kan du få lov at se et tværsnit af madrassen som du kan se hvordan madrassen er bygget op og hvilke komponenter den består af.

Bliv klogere på de forskellige typer, mærker og modeller her på siden og bliv godt rustet til at foretage det bedste valg af boxmadras.