Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Billig Topmadras Billige topmadrasser Huma Madrasser Topmadras 90x200 Auping Topmadras Billige madrasser Jensen madrasser tempur topmadras Topmadras 180x200 Wonderland madrasser Hästens Topmadras Topmadras efter mål nasa Afkølende topmadras Topmadras 140x200 topmadras billig Test af topmadrasser medical sleep Topmadras 160x200 Zen Comfort topmadras

Boxmadrasser

Boxmadrasser er en god løsning hvis du gerne vil have looket af en seng men ikke ønsker en decideret sengeramme. Du kan nemlig påføre ben eller meder under boxmadrassen således at boxmadrassen bliver løftet fra gulvet og både gøre rengøring lettere og giver lokket af en rigtig seng. På den måde kan du udskifte hvis du synes at detn bliver kedelig eller blot ønsker andre ben på sengen. 

Mange anvender boxmadrasser i stedet for sengerammer og der er mange forskellige typer madrasser at vælge i mellem. Det er vigtigt at du vælger en boxmadras som passer godt til din sovestil og som du synes er god at sove på. I sidste ende er det dig der er eksperten når det kommer til hvad du sover bedst på.

Læs meget mere om dine forskellige muligheder her på siden og blig klogere inden du køber.