Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
medical sleep Billige topmadrasser Billig Topmadras Topmadras 90x200 nasa Topmadras efter mål Wonderland madrasser Zen Comfort topmadras billig Afkølende topmadras Topmadras 160x200 Auping Topmadras Topmadras 180x200 Billige madrasser Hästens Topmadras Huma Madrasser Jensen madrasser tempur topmadras topmadras Topmadras 140x200 Test af topmadrasser

Dobbeltmadras

En dobbeltmadras er som navnet også antyder en madras som ikke er opdelt, men altså en stor madras. De fleste madrasser fås i normal størrelser som er 140, 160, 180 eller 200. Fordelene ved at vælge en dobbeltmadras er blandt andet at der ikke er en revne i midten af sengen som kan virke irreterende for nogle. Dog er der heller ikke mulighed for at vælge forskellig hårdhed. Der er kan dog vælges en forholdvis neutral hårdhed og så kan der suppleres med enkeltvise topmadrasser som giver jer en individuel finish og netop den slags topmadras i hver især ønsker. 

Er du i tvivl om hårdhed, så kan du læse meget mere ved at klikke rundt her på siden og få inspiration ved at læse om de forskellige ting du bør være opmærksom på inden du køber ny dobbeltmadras.