Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras 140x200 medical sleep Auping Topmadras billig nasa Hästens Topmadras Topmadras 180x200 Jensen madrasser Test af topmadrasser Wonderland madrasser Billige topmadrasser Afkølende topmadras Billig Topmadras tempur topmadras topmadras Huma Madrasser Billige madrasser Topmadras 90x200 Topmadras efter mål Zen Comfort topmadras Topmadras 160x200

Foldemadras

Med en foldemadras kan du nemty og hurtigt skabe en ekstra soveplads og du kan også hurtigt pakke den i bilen hvis du skal i sommerhus og har behov for mere soveplads. En folde madras kan som navnet også antyder foldes sammen, typisk består den af tre dele hvilket gør at den ikke fylder ret meget og er meget nem at have med at gøre. Den er foldet ud på et øjeblik og er ikke så besværlig og pladskrævende som en drømmeseng.

Disse folde madrasser fås i flere prisklasser og kvaliteter og hvis det ikke er en foldemadras du skal anvende tit kan det være fint med en af de helt billige, men er det en der skal anvendes en del kan det måske være en idé at vælge en af bedre kvalitet og evt lægge en rullemadras ovenpå for at forbedre komforten og som beskyttelse.