Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Hästens Topmadras Jensen madrasser Billige topmadrasser Auping Topmadras topmadras Billige madrasser Topmadras 160x200 Billig Topmadras Topmadras efter mål tempur topmadras Test af topmadrasser Zen Comfort topmadras nasa Afkølende topmadras Topmadras 180x200 Huma Madrasser billig medical sleep Topmadras 90x200 Wonderland madrasser Topmadras 140x200

Helsemadras

En helsemadras ses ofte brugt til børn og babyer i krybber, barnevogne og senge. De sikrer at du roligt kan lade dit barn sove uden frygt for at der kan opstå allergier eller udslet igennem de materialer madrassen er lavet af. 

En helsemadras kan selvfølgelig også fås til voksne og især madrasser af viskoelastisk skum betegnes som værende en helsemadras. Grunden til dette er materialets unikke evne til at sørge for at madrassen kan ånde og at der godt ventilation og luftgennemstrømningen i madrassen. Er du derfor allergiker er en helsemadras af denne type et forsøg værd for at nedsætte dine symtomer og sikre dig en bedre nattesøvn uden gener. Det er ikke en sikkerhed for at du kan opleve nedsatte symptomer, men vil på ingen måde skade dig at forsøge denne metode. 

Desuden giver en god madras en bedre nattesøvn og er derfor også god til dig der oplever problemer med at sove eller problemer med skader i ryg, nakke eller lænd.