Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras 140x200 Topmadras 160x200 Hästens Topmadras Topmadras 180x200 Billige madrasser Wonderland madrasser Billig Topmadras Topmadras 90x200 Huma Madrasser nasa billig Test af topmadrasser medical sleep Afkølende topmadras tempur topmadras topmadras Topmadras efter mål Auping Topmadras Billige topmadrasser Jensen madrasser Zen Comfort topmadras

 

Hästens topmadras

En Hästens topmadras er en af de dyreste på markedet, men samtidig også af den bedste kvalitet, der findes indenfor topmadrasser. De fleste af Hästens topmadrasser har en tykkelse på 7-8cm og er lavet af krøluld. Ulden har en form for ventilationssystem, der gør, at fugten fra din kropsvarme let forsvinder, så du sover bedre.

Prisen på en Hästens madrasser ligger i den dyre ende, og du vil kunne finde en Hästens topmadras fra ca. 4000-8000 kr. Alle topmadrasserne har en standardfarve, som er hvid med blå tern. Ønsker du en anden farve, kan du sagtens vælge det. Der er et bredt udvalg af størrelser, så du med garanti kan finde en, der passer til din seng.