Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras 140x200 Topmadras 160x200 Afkølende topmadras Billig Topmadras Topmadras 90x200 nasa medical sleep tempur topmadras Huma Madrasser Topmadras 180x200 Test af topmadrasser topmadras Wonderland madrasser Billige madrasser billig Hästens Topmadras Zen Comfort topmadras Billige topmadrasser Auping Topmadras Topmadras efter mål Jensen madrasser

 

Hästens topmadras

En Hästens topmadras er en af de dyreste på markedet, men samtidig også af den bedste kvalitet, der findes indenfor topmadrasser. De fleste af Hästens topmadrasser har en tykkelse på 7-8cm og er lavet af krøluld. Ulden har en form for ventilationssystem, der gør, at fugten fra din kropsvarme let forsvinder, så du sover bedre.

Prisen på en Hästens madrasser ligger i den dyre ende, og du vil kunne finde en Hästens topmadras fra ca. 4000-8000 kr. Alle topmadrasserne har en standardfarve, som er hvid med blå tern. Ønsker du en anden farve, kan du sagtens vælge det. Der er et bredt udvalg af størrelser, så du med garanti kan finde en, der passer til din seng.