Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras 140x200 Topmadras 90x200 Billige topmadrasser Huma Madrasser Jensen madrasser Auping Topmadras Zen Comfort topmadras topmadras Hästens Topmadras Billige madrasser Test af topmadrasser Topmadras 180x200 Topmadras 160x200 tempur topmadras Topmadras efter mål Afkølende topmadras billig Billig Topmadras medical sleep nasa Wonderland madrasser

Ikea topmadrasser

Ikea fører 5 forskellige topmadrasser som alle kan være med til at øge komforten og levetiden på din madras. Hvad enten du har en skummadras, en boxmadras, springsmadras så er det en god idé at investere i en topmadras. En topmadras kan også anvendes for at kompensere for en madras som måske ikke er i den bedste kvalitet eller i den rette hårdhed. 

Hos Ikea kan du købe en topmadras fra 299 kr. til 1499 kr. i størrelse 90x200 og det er derfor muligt at vælge præcis det der passer til din pengepung. Altså kan det konkluderes at Ikea som altid, har noget for en hver smag og som er til at betale. 

Du bør overveje hvor meget du ønsker at spendere på din nye topmadras og så bør du overveje hvor meget din topmadras skal kompensere for din madras. det kan også være du blot ønsker at øge komfort og holdbarhed på din madras.