Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
billig tempur topmadras Auping Topmadras Topmadras 140x200 Wonderland madrasser Test af topmadrasser Topmadras 90x200 Billige madrasser Topmadras 160x200 Zen Comfort topmadras medical sleep Jensen madrasser Hästens Topmadras Afkølende topmadras nasa Topmadras 180x200 topmadras Huma Madrasser Billig Topmadras Topmadras efter mål Billige topmadrasser

Ikea topmadrasser

Ikea fører 5 forskellige topmadrasser som alle kan være med til at øge komforten og levetiden på din madras. Hvad enten du har en skummadras, en boxmadras, springsmadras så er det en god idé at investere i en topmadras. En topmadras kan også anvendes for at kompensere for en madras som måske ikke er i den bedste kvalitet eller i den rette hårdhed. 

Hos Ikea kan du købe en topmadras fra 299 kr. til 1499 kr. i størrelse 90x200 og det er derfor muligt at vælge præcis det der passer til din pengepung. Altså kan det konkluderes at Ikea som altid, har noget for en hver smag og som er til at betale. 

Du bør overveje hvor meget du ønsker at spendere på din nye topmadras og så bør du overveje hvor meget din topmadras skal kompensere for din madras. det kan også være du blot ønsker at øge komfort og holdbarhed på din madras.