Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras 140x200 Billige madrasser tempur topmadras Topmadras 160x200 Billig Topmadras Auping Topmadras Huma Madrasser Topmadras 90x200 Topmadras 180x200 billig Zen Comfort topmadras Test af topmadrasser nasa Billige topmadrasser medical sleep Topmadras efter mål Hästens Topmadras Jensen madrasser Afkølende topmadras Wonderland madrasser topmadras

Madrasser 180x200

En madras i denne størrelse er en af de mere normale madrasser, dog stadig i den store ende. Skal du bruge en madras i denne størrelse er det højst sandsynligt at i er to om at sove i sengen. Derfor er det en god idé at vælge en madras der er forholdsvis neutral og dernæst vælge forskellige topmadrasser som passer til jeres individuelle præferencer. 

På den måde får i både en dobbeltmadras samtidig med at hver side af sengen er tilpasset de eneklete behov. Det er en smart måde at tilpasse en stor seng til to personer.

Du kan med fordel vende madrassen ca hver halve år både for din rygs skyld og for madrassens levetids skyld. På den måde belaster du ikke det samme sted på madrassen hver gang du sover og din madras og det vil øge madrassens levetid. 

Nogle madrasser er lavet så der er forskellige hårdheder alt efter side eller forskellige materialer på hver side således at den ene side føles køligere end anden anden hvilket egner som som sommermadras.