Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
billig nasa Test af topmadrasser Afkølende topmadras Billig Topmadras Hästens Topmadras Jensen madrasser medical sleep topmadras Topmadras 180x200 tempur topmadras Huma Madrasser Topmadras 90x200 Billige topmadrasser Topmadras efter mål Topmadras 160x200 Auping Topmadras Billige madrasser Zen Comfort topmadras Topmadras 140x200 Wonderland madrasser

Rullemadras

En god rulle madras kan være med til at skåne din madras og på den måde forlænge dens levetid. HVis du sveder meget når du sover er det især en god idé. Nogle har måske mest behov for den om sommeren hvor det kan være varmt og man derfor sveder mere end normalt. Hvis du ikke har en madras hvor betrækket kan fjernes og vaskes er det derfor en særlig god idé at give din madras eller topmadras ekstra beskyttelse gennem en  god rullemadras.

Du kan få rullemadrasser i mange tykkelser og kvaliteter og dermed også prisklasser. Det kan godt betale sig at købe en rullemadras af nogenlunde kvalitet således at du skåner din madras bedst muligt. 

Rullemadrasser kan købes både i supermarked til få penge og i butikker som Jysk og Ikea og så kan du vælge at gå i en rigtig bilig- eller sengeforretning og købe en af bedre kvalitet.