Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras 180x200 topmadras Huma Madrasser Auping Topmadras medical sleep Topmadras 140x200 nasa Billige topmadrasser Topmadras 90x200 Test af topmadrasser Jensen madrasser Topmadras 160x200 Topmadras efter mål Afkølende topmadras Zen Comfort topmadras Billige madrasser billig Billig Topmadras Hästens Topmadras tempur topmadras Wonderland madrasser

Springmadrasser 140x200

Springmadrasser i str 140x200 er en meget normal størrelse og kan nemt findes i mange afskygninger hos de mange forskellige mærker du i dag kan købe. Der er selvfølgelig mange forskellige prisklasser og dermed også forskellige kvaliteter. Du bør overveje hvad du kræver af dine nye springmadrasser og hvor meget du er villig til at betale for dem.

Det kan godt betaæle sig at vælge springmadrasser i en forholdsvis god kvalitet fordi du skal tilbringe mange timer i din seng. Dernæst er det også vigtigt at atilføje at du skal huske at pleje din madras. Det kan du gøre ved at vende den jævnligt både fra forside til bagside og fra den ene ende til den anden. På den måde flyttes trykket og din madras vil holde sig spænstig og længere. Dernæst kan du også særge for at der kan komme luft til madrassen og så bør du gøre det til en vane at støvsuge madrassen når alt sengetøj er taget af så alt støv og støvmider kommer væk fra den.