Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Billige topmadrasser Topmadras 140x200 Afkølende topmadras Huma Madrasser Test af topmadrasser topmadras Topmadras 90x200 Topmadras 180x200 tempur topmadras medical sleep Hästens Topmadras Topmadras efter mål Wonderland madrasser Billige madrasser Billig Topmadras Jensen madrasser billig Auping Topmadras Topmadras 160x200 nasa Zen Comfort topmadras

Springmadrasser 140x200

Springmadrasser i str 140x200 er en meget normal størrelse og kan nemt findes i mange afskygninger hos de mange forskellige mærker du i dag kan købe. Der er selvfølgelig mange forskellige prisklasser og dermed også forskellige kvaliteter. Du bør overveje hvad du kræver af dine nye springmadrasser og hvor meget du er villig til at betale for dem.

Det kan godt betaæle sig at vælge springmadrasser i en forholdsvis god kvalitet fordi du skal tilbringe mange timer i din seng. Dernæst er det også vigtigt at atilføje at du skal huske at pleje din madras. Det kan du gøre ved at vende den jævnligt både fra forside til bagside og fra den ene ende til den anden. På den måde flyttes trykket og din madras vil holde sig spænstig og længere. Dernæst kan du også særge for at der kan komme luft til madrassen og så bør du gøre det til en vane at støvsuge madrassen når alt sengetøj er taget af så alt støv og støvmider kommer væk fra den.