Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
tempur topmadras Huma Madrasser Test af topmadrasser Hästens Topmadras Topmadras efter mål nasa Billig Topmadras Topmadras 90x200 topmadras Wonderland madrasser Auping Topmadras Topmadras 140x200 Billige topmadrasser medical sleep Jensen madrasser Billige madrasser Zen Comfort topmadras Topmadras 180x200 Topmadras 160x200 billig Afkølende topmadras

Springmadrasser efter mål

Springmadrasser fås ligesom de fleste andre madrasser i nogle standard mål. 

De fleste madrasser starter i størrelse 70 cm og går op til 200 cm. Dernæst kommer længden på sengen som standard er 200 eller 210. Nogle producenter laver dog også senge som er længere. 

Springmadrasser efter mål er relavtivt nemme at finde hos de fleste forhandlere og en af de fordele der er ved springmadrasser er at ventilationen  er god og du er derfor sikret en madras som hvis du passer godt på den vil holde sig pæn og god i mange år ud i frmetiden. Hvis du sørger for at vende din madras om så begge sider får samme tryk og fra den ene ende til den anden så vil din madras holde endnu længere. 

Her på siden kan du se nogle gode tilbud på madrasser som vi har fiundet på nettet, Vi forsøger så vidt muligt hele tiden at finde de absolut bedtse tilbud så du hele tiden er opdateret og kan spare penge.