Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Afkølende topmadras topmadras Topmadras 90x200 Auping Topmadras Hästens Topmadras Billig Topmadras Zen Comfort topmadras nasa Jensen madrasser medical sleep Topmadras 160x200 Wonderland madrasser Topmadras 180x200 Topmadras 140x200 tempur topmadras Huma Madrasser billig Billige madrasser Topmadras efter mål Test af topmadrasser Billige topmadrasser

Springmadrasser tilbud

Leder du efter springmadrasser på tilbud så læs med her og hør hvad du bør tænke over inden du køber. Springsmadrasser er opbygget af springfjedre, typisk i flere lag og typer sålede at der er nogle store bundfjedre og nogle mindre og blødere topfjedre. Fordi madrassen ikke er helt tæt, men er opbygget med luft i mellem fjedrene giver det en bedre luftcirkulation og dermed en sundere madras. 

Du bør overveje at vælge en springmadras hvis du ønsker en langvarig løsning og da madrassen kan vendes sikrer det også en længere levetid. Dernæst kan du holde øje med om der er garanti på den madras du vælger da mange producenter vælger at give forskellig garanti på de forskellige springmadrasser.