Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
topmadras Topmadras 160x200 Hästens Topmadras Test af topmadrasser Wonderland madrasser nasa billig Auping Topmadras Topmadras efter mål tempur topmadras Topmadras 140x200 Jensen madrasser Topmadras 180x200 Afkølende topmadras Zen Comfort topmadras Billige topmadrasser Billige madrasser Topmadras 90x200 Billig Topmadras medical sleep Huma Madrasser

Springmadrasser tilbud

Leder du efter springmadrasser på tilbud så læs med her og hør hvad du bør tænke over inden du køber. Springsmadrasser er opbygget af springfjedre, typisk i flere lag og typer sålede at der er nogle store bundfjedre og nogle mindre og blødere topfjedre. Fordi madrassen ikke er helt tæt, men er opbygget med luft i mellem fjedrene giver det en bedre luftcirkulation og dermed en sundere madras. 

Du bør overveje at vælge en springmadras hvis du ønsker en langvarig løsning og da madrassen kan vendes sikrer det også en længere levetid. Dernæst kan du holde øje med om der er garanti på den madras du vælger da mange producenter vælger at give forskellig garanti på de forskellige springmadrasser.