Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras 90x200 Zen Comfort topmadras Wonderland madrasser Topmadras efter mål Billige madrasser Jensen madrasser Topmadras 160x200 Test af topmadrasser Hästens Topmadras Topmadras 180x200 Auping Topmadras Afkølende topmadras billig tempur topmadras Topmadras 140x200 Billige topmadrasser topmadras nasa Huma Madrasser medical sleep Billig Topmadras

Synergy Nasa

De lækre madrasser fra Synergy nasa er virkelig gode for dig der lider af søvnmangel og smerter i ryggen eller i lænden. Madrassen aflaster det tryk din krop naturligt er udsat for når du sover og på den måde forbedrer det din søvn og giver dig mere energi i dagtimerne. Så hvis du føler dig træt eller sjældendt udhvilet så er en Synergi Nasa madras måske noget for dig.

Madrassen er sund og ventilerende hvilket betyder at den er svedtransporterende og ikke bliver ulækker og nusset før om mange år. Du skal selvfølgelig sørge for at passe godt på din madras. det kan blandt andet gøres ved at vende madrassen flere gange om året således at trykket fordeles ligelidt i hver ende af madrassen og på hver side af den. Du forlænger dens levetid og din krop har også godt af det.