Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Huma Madrasser Billige topmadrasser Topmadras 160x200 Auping Topmadras Jensen madrasser medical sleep Topmadras efter mål billig Billige madrasser Hästens Topmadras nasa Test af topmadrasser topmadras Topmadras 140x200 Topmadras 180x200 Wonderland madrasser Afkølende topmadras Zen Comfort topmadras Topmadras 90x200 Billig Topmadras tempur topmadras

Synergy Nasa

De lækre madrasser fra Synergy nasa er virkelig gode for dig der lider af søvnmangel og smerter i ryggen eller i lænden. Madrassen aflaster det tryk din krop naturligt er udsat for når du sover og på den måde forbedrer det din søvn og giver dig mere energi i dagtimerne. Så hvis du føler dig træt eller sjældendt udhvilet så er en Synergi Nasa madras måske noget for dig.

Madrassen er sund og ventilerende hvilket betyder at den er svedtransporterende og ikke bliver ulækker og nusset før om mange år. Du skal selvfølgelig sørge for at passe godt på din madras. det kan blandt andet gøres ved at vende madrassen flere gange om året således at trykket fordeles ligelidt i hver ende af madrassen og på hver side af den. Du forlænger dens levetid og din krop har også godt af det.