Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Hästens Topmadras Zen Comfort topmadras Huma Madrasser Topmadras 160x200 Jensen madrasser Test af topmadrasser Billige topmadrasser billig Topmadras 140x200 topmadras nasa Billige madrasser Topmadras 180x200 Wonderland madrasser Topmadras 90x200 Afkølende topmadras tempur topmadras Topmadras efter mål Auping Topmadras medical sleep Billig Topmadras

 

Topmadras efter mål

Det er muligt at bestille en topmadras efter mål. Passer din seng ikke til standardmålene, tilbyder de fleste udbydere at fremstille en topmadras efter dit eget ønske. Bl.a. er Hästen en af de udbydere som laver topmadrasser efter mål. Dette er som regel for en lille merpris. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du købe en billig topmadras hos for eksempel Ikea, Jysk eller Biva, kommer topmadrassen i bestemte standardstørrelser.  

Personalet i de forskellige butikker er som regel meget behjælpelige med at bestille de rigtige topmadrasser til dig og hjælper gerne med at bestille en, der har specielle mål, som passer til din madras. Så er du på udkig efter en topmadras efter mål, er dette ikke en umulig opgave at finde.