Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras 180x200 Test af topmadrasser Topmadras 160x200 Topmadras 140x200 Hästens Topmadras Billige topmadrasser tempur topmadras Jensen madrasser topmadras Zen Comfort topmadras nasa medical sleep Billig Topmadras Afkølende topmadras billig Billige madrasser Auping Topmadras Huma Madrasser Wonderland madrasser Topmadras 90x200 Topmadras efter mål

 

Topmadras efter mål

Det er muligt at bestille en topmadras efter mål. Passer din seng ikke til standardmålene, tilbyder de fleste udbydere at fremstille en topmadras efter dit eget ønske. Bl.a. er Hästen en af de udbydere som laver topmadrasser efter mål. Dette er som regel for en lille merpris. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du købe en billig topmadras hos for eksempel Ikea, Jysk eller Biva, kommer topmadrassen i bestemte standardstørrelser.  

Personalet i de forskellige butikker er som regel meget behjælpelige med at bestille de rigtige topmadrasser til dig og hjælper gerne med at bestille en, der har specielle mål, som passer til din madras. Så er du på udkig efter en topmadras efter mål, er dette ikke en umulig opgave at finde.