Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Billige topmadrasser Billig Topmadras Topmadras 180x200 Topmadras 140x200 Jensen madrasser Billige madrasser Topmadras 90x200 Wonderland madrasser medical sleep Huma Madrasser topmadras Zen Comfort topmadras tempur topmadras Topmadras 160x200 Afkølende topmadras Topmadras efter mål Test af topmadrasser nasa Hästens Topmadras Auping Topmadras billig

 

Topmadras efter mål

Det er muligt at bestille en topmadras efter mål. Passer din seng ikke til standardmålene, tilbyder de fleste udbydere at fremstille en topmadras efter dit eget ønske. Bl.a. er Hästen en af de udbydere som laver topmadrasser efter mål. Dette er som regel for en lille merpris. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du købe en billig topmadras hos for eksempel Ikea, Jysk eller Biva, kommer topmadrassen i bestemte standardstørrelser.  

Personalet i de forskellige butikker er som regel meget behjælpelige med at bestille de rigtige topmadrasser til dig og hjælper gerne med at bestille en, der har specielle mål, som passer til din madras. Så er du på udkig efter en topmadras efter mål, er dette ikke en umulig opgave at finde.