Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras 180x200 billig Billige topmadrasser medical sleep Billige madrasser Hästens Topmadras Topmadras 160x200 Huma Madrasser Jensen madrasser Afkølende topmadras Topmadras 90x200 nasa Wonderland madrasser Auping Topmadras Test af topmadrasser topmadras Zen Comfort topmadras Topmadras 140x200 Topmadras efter mål Billig Topmadras tempur topmadras

 

Topmadras efter mål

Det er muligt at bestille en topmadras efter mål. Passer din seng ikke til standardmålene, tilbyder de fleste udbydere at fremstille en topmadras efter dit eget ønske. Bl.a. er Hästen en af de udbydere som laver topmadrasser efter mål. Dette er som regel for en lille merpris. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du købe en billig topmadras hos for eksempel Ikea, Jysk eller Biva, kommer topmadrassen i bestemte standardstørrelser.  

Personalet i de forskellige butikker er som regel meget behjælpelige med at bestille de rigtige topmadrasser til dig og hjælper gerne med at bestille en, der har specielle mål, som passer til din madras. Så er du på udkig efter en topmadras efter mål, er dette ikke en umulig opgave at finde.