Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

SE TILBUD
Topmadras efter mål tempur topmadras medical sleep Jensen madrasser Billige madrasser billig Topmadras 140x200 Topmadras 180x200 topmadras Zen Comfort topmadras Billig Topmadras Topmadras 90x200 Hästens Topmadras Huma Madrasser Billige topmadrasser Afkølende topmadras Auping Topmadras Wonderland madrasser Topmadras 160x200 nasa Test af topmadrasser

Topmadras test

Alle topmadrasser testes igen og igen for at sikre at du får det absolut bedste. Disse test er gældende lige meget om det er madrasser fra den billigere ende eller den noget dyrere ende. Alle topmadrasser testes for at sikre at de lever op til det de skal kunne. Producenten har typisk maskiner der påfører topmadrassen en tryk således at de kan se om madrassen ændrer form efter et vist antal gange med trykbelastning. 

Du kan se hvilke certifikater madrassen er underlagt når du skal købe og hermed kan du også læse om det er en madras som egner sig specielt til allergikere. Der findes mange forskellige typer af materiale og dette materiale er gennemtestet så fabrikanten er helt sikekr på at de ikke lover noget madrassen ikke kan opfylde. 

Du kan derfor med ro i sindet købe en topmadras da alle producenter sørger for at gennemteste deres topmadrasser grundigt inden de kommer på markedet.